hvitvin
hvitløk
sjalottløk
sitrongress
ingefær
lime
Aioli:
2 del majones
1 del rømme
salt
pepper
chilli
hvitløk
Rør sammen og smak til...
Blåskjellene:
Rens blåskjellene og sjekk at alle lukker seg når du slår lett på de.
Hvis de ikke lukker seg er de døde og bør ikke spises.
Fres sjalottløk og hvitløk i olivenolje i en kjele. Ha hvitvin, sitrongress, ingefær og lime i kjelen...
Smak til...
Tilsett blåskjellene og la de dampe med lokket på til de har åpnet seg...
Smak til...
Tilsett blåskjellene og la de dampe med lokket på til de har åpnet seg...
Potetbåtene:
Skjær potetene i ca. like store båter, hell litt oliven olje, salt og pepper over...
Stek på 200 grader til de er gyllene...
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar