BLOGGEN 1 ÅR!
Tiden flyr og denne måneden er det faktisk ett år siden det første innlegget her på blogget ble publisert...
Det hele startet med cupcakes og knekkebrød. Siden det også er disse knekkebrødene som er det absolutt mest populære innlegget, tenkte jeg at det kunne være på tide med en ny knekebrød oppskrift. Så fordi lavkarbo har fått så mye oppmerksomhet det siste året, hva er vel bedre med en oppskrift på nettop LAVBKARBO KNEKKEBRØD???
Det hele startet med cupcakes og knekkebrød. Siden det også er disse knekkebrødene som er det absolutt mest populære innlegget, tenkte jeg at det kunne være på tide med en ny knekebrød oppskrift. Så fordi lavkarbo har fått så mye oppmerksomhet det siste året, hva er vel bedre med en oppskrift på nettop LAVBKARBO KNEKKEBRØD???
Takk for alle besøk og kommentarer så langt...
Håper oppskriftene faller i smak:)
Ingredienser:
ca. 20 små knekkebrød
(lag gjerne dobbel posjon når du er i gang:)
(lag gjerne dobbel posjon når du er i gang:)
100 g sesamfrø
50 g linfrø
50 g malte mandler
1 stor ss fiberhusk (får du kjøpt i helsekosten)
1/4 ts salt
2 1/2 dl vann
Bland ingrediensene sammen i en bolle og la de svelle i ca. 5 minutter...
Trenger du mer vann for å smøre de utover, så tilsetter du det.
Smør røren utover et bakepapirkledt stekebrett, rut opp med pizzahjul eller kniv...
Smør røren utover et bakepapirkledt stekebrett, rut opp med pizzahjul eller kniv...
Stekes midt i ovenen med varmluft ved 160 grader i 30- 40 minutter...
Gratulerer til deg og bloggen:-)
SvarSlettHurra!
SvarSlettTAKK!
SvarSlettGratulerer med 1 år!!
SvarSlettGratulerer med et åringen! Mye godt på et år, gleder oss til å følge med videre:-)
SvarSlett