mandag 7. oktober 2013

"Kjøttpizza"...



Pizza finnes i mange varianter og passer til mange anledninger. Hva med å prøve en ny variant der du bytter ut bunnen med karbonadedeig. Skeptisk? Prøv da vel, og fyll på med ditt favoritt fyll. Veldig godt :)

Ingredienser: 
500 g karbonadedeig
Krydder, timian, oregano eller annet "pizzakrydder"
1 ts cocosa
1 boks Grovhakkede tomater
1 stk chili
1-2 fedd hvitløk
1 sjalottløk
Basilikum
Champinjong
Spekeskinke
Ost etter ønske

Ruccola
Sæter rømme


Bland karbonadedeigen sammen med det ønskede krydderet og trykk den ut på en plate med bakepapir, som en pizzabunn...


Fres løk og chili i litt cocosa og ha de grovhakkede tomatene oppi. La denne surre litt før du fordeler tomatsausen utover karbonaddeigen. Ha på champinjong, skinke og ost...



Stek den på 200 grader i ca. 20 minutter...


Velbekomme!