lørdag 22. oktober 2011

Kyllingsalat med chiliaioli...


Kyllingsalat...

Ingredienser:
salat/spinatblader
1/2 stekt kylling
2 nektariner
spekeskinke
agurk
cherry tomater
paprika
avokado
parmesan

Del opp ingrediensene og stek spekeskinken i ovnen til den blir sprø. Dryss så denne skinken over salaten sammen med parmasan...

mmm...

Smaker godt med chiliaioli til...

Chiliaioli...

Ingredienser: 
1  eggeplomme
2 ss  hakkede tomater i boks
1 ss worchestershiresauce

1  hvitløkbåt
1 ts. chilisaus
1 dl rapsolje
sitronsaft, presset
salt
2 ss nyrevet parmesan




Bland sammen en eggeplomme, tomat, hvitløk, worchestersaus, renset og hakket hvitløk, chilisaus og litt sitronsaft med stavmikser i dyp beholder...
Pass på at eggeplommen ikke er for kald...
Tilsett oljen i en tynn stråle mens stavmikseren på. Hold på til blandingen får majoneskonsistens.
Smak til med salt, og tilsett revet parmesan.

Velbekomme!


Oppskriften er hentet fra dinmat.no


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar