Ingredienser:
Bunn
3 dl grovbakst
1,5 dl grovmalt, sammalt hvete
150 g smør
5-6 ss vann
(eller som bunnen til "tun tærte", jeg hadde bare ikke mer grovbakst denne gangen;))
Fyll
3 stk kylling- og kalkunpølser
4 egg
150 g feta
1 dl fløte
375 g dypfryst spinat
1 båt hvitløk
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
Del opp smørret i terninger. Ha det i en bolle...
...og bland smørret sammen med melet og vannet, bruk hendene til å kna det sammen...
Dekk til med plast og sett det i kjøleskapet i ca. 30 minutter...
Smør så en paiform før du klemmer deige ut i formen.
Prikk paibunnen med en gaffel og forstek bunnen på 220 grader i ca. 15 minutter...
Visp sammen egg...
Smuldre fetaosten med en gaffel...
Klem vannet ut av den tinte spinaten...
Hakk hvitløk. Ha alle fyll ingrediensene i en bolle og bland det sammen...
Smuldre fetaosten med en gaffel...
Klem vannet ut av den tinte spinaten...
Hakk hvitløk. Ha alle fyll ingrediensene i en bolle og bland det sammen...
Legg pølsene i den forstekte formen...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar