mandag 11. april 2011

Gratinert skalldyrpasta...

          

  • Ingredienser
  • ca. 4 posjoner:

  •  400 g pastasløyfer
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 4 dl Melk
  • 1 dl hvitvin eller eplejuice
  • 1 ss fiskefond
  • 1 ts salt
  • ¼ ts nykvernet pepper
  • 2 dl Jarlsberg Revet
  • 1 bunt asparges
  • 1 boks 250g kokte blåskjell
  • 200 g rensede reker
  • 100 g sherrytomater
  • 4 ss soltørkede tomater

Sett stekovnen på 200 grader... 
Kok pastaen "al dente", som vist på pakken. Skylle den så under kaldt vann...
Lag hvitsaus med mel, hvitvin, fiskefond, salt og pepper. Rør godt og ha i osten...
Skjær opp asparges i biter og varm i stekepannen i ca. 2 minutter...
La blåskjellene og rekene renne av seg, del tomatene og ha alt sammen i en ildfastform, med sausen over...
Stek i ovnen i ca. 30 minutter...




Velbekomme!


Oppskriften er hentet fra tine.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar