lørdag 14. mai 2011

Moules frites...



Ingredienser:

blåskjell
hvitvin
hvitløk 
sjalottløk
sitrongress
ingefær
lime

Aioli:

2 del majones
1 del rømme
salt 
pepper
chilli
hvitløk

Rør sammen og smak til...


Blåskjellene:
Rens blåskjellene og sjekk at alle lukker seg når du slår lett på de. 
Hvis de ikke lukker seg er de døde og bør ikke spises. 
 Fres sjalottløk og hvitløk i olivenolje i en kjele. Ha hvitvin, sitrongress, ingefær og lime i kjelen...
Smak til...
Tilsett blåskjellene og la de dampe med lokket på til de har åpnet seg...


Potetbåtene:

Skjær potetene i ca. like store båter, hell litt oliven olje, salt og pepper over...
Stek på 200 grader til de er gyllene...


Velbekomme!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar