fredag 27. mai 2011

Pangus alla Stian...


Ingredienser:

pangus (ca. 1 filet per person)
rikelig med smør
sjalottløk
frisk persille
grov sennep
carri

Tin fiskefiletene (Fås kjøpt i de fleste daglivare, du finner de i frysedisken).
Bland sammen rikelig med smør, opphakket sjalottløk og sennep. 
Smak til med carri og en dusk med frisk persille...
Godt med mye marinade, da dette også utgjør sausen...



Etter du har blandet sammen alle ingrediensene i marinaden smører du dette utover fiskefiletene... 





Stek i ovenen på 200 grader i ca. 20 minutter. 
Følg med slik at fisken ikke blir for stekt og tørr...
Veldig godt med asparges eller grønne bønner og sukkererter til...
Og Hasselback poteter...



Hasselback poteter:

poteter
smør 
salt og pepper
krydder etter ønske

Skrell potetene, legg de i en skje, ta en kniv og skjær skiver nesten gjennom poteten. 
Legg så potetene i en ildfastform, med en smørklatt på. Krydre potetene med litt salt, pepper og paprikapulver, eller annet krydder etter ønske. 
Stek i ovenen på 225 grader i ca. 45 minutter eller til de er gyllenbrune og gjennomstekt...



Veldig godt og forholdsvis enkel å imponere med ;)
Velbekomme!

4 kommentarer:

  1. Nam nam, så veldig godt ut:) Du er så flink Betina:)

    SvarSlett
  2. Nam!Det så kjempe godt ut:-)Dette skal Helene og jeg lage i løpet av uken!

    SvarSlett
  3. MMM - det kan også anbefales å bruke torsk :)

    SvarSlett
  4. Godt å se at dere får bruk for bloggen, og at det er flere som liker maten og oppskriftene som blir lagt ut ;)

    SvarSlett