lørdag 23. november 2013

Gulrot- og ingefærsuppe...



Ingredienser: 
(til ca. 3 personer)

  • 12 stk gulrot
  • stk (store) sjalottløk
  • båter hvitløk
  • 2 ss cocosa
  • 1 chilli
    1 stor tommel frisk ingefær
  • stk grønnsakbuljong (terning)
  • 11 dl vann
  • salt og pepper
  • frisk korriander


Grov hakk løk, chilli, ingefær og fres dette i en kjele med cocosa....


Skrell og del gulerøttene i biter, ha disse, vann og buljongen i kjelen med løken og chillien. La dette koke til gullerøttene er møre. Bruk så stavmikseren til ønsket konsistens og smak til med salt og pepper... 


Server gjerne med litt gresk yoghurt eller creme fraish og korriander...




Voila, velbekomme!







1 kommentar:

  1. Gleder meg til flere oppskrifter på nyåret Betina ;)

    SvarSlett