søndag 3. november 2013

Smuldrepai...


 
Ingredienser: 
2 ss cocosa (kokosolje)
2 dl skivede mandler
2 dl revet kokos
1 dl mandel mel
1 ts vaniljepulver
2 egg
epler

Nå på høsten som det er eplesesong synes jeg det er best med epler. Men du kan også skifte ut eplerne med mango, blåbær, jordbær eller noe annet godt... 




Sett ovnen på ca 175 grader, bland sammen ingrediensene.
Ha eplene eller hva du måtte ønske i en pai form og ha blandingen over... 




Stekes så i ca. 20 minutter eller til den blir gylden.
Godt alene, med is, krem eller kokoskrem til...


Tips: Om du skal piske kokosmelk er det lurt at både melken og bollen er ordentlig kald for at du skal få den stiv. Sett det i fryseren en liten time før du pisker, så blir konsistensen bedre...
Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar