søndag 16. januar 2011

Tom Ka Gai...



Ingredienser:
ca. 2 (store) posjoner

2 kyllingfileter
4 dl kyllingkraft
ca. 50 g frisk ingefær
1 fedd hvitløk
2-3 stk sitrongress
2 ss fiske saus
1 stk lime
1 boks med kokosmelk
3-4 limeblader
1 paprika
2 gulrøtter
1/2 pk asparges topper
1 chilli

Du kan selv velge litt hvilke grønnsaker du vil ha oppi. Ta det du har...

Finkutt ingefær, hvitløk og sitrongress...
... Kok opp kyllingkraften...



 ...legg i finkuttet ingefær, hvitløk, chilli og sitrongress og la det småkoke i 3 minutter...



Skjær kyllingfiletene i biter og ha dem i kraften. Kok videre i 2 minutter...


Tilsett resten av ingrediensene...


Trekk til side og sjekk at kyllingen er ferdig kokt...
Ha gjerne nudler i. Også godt med litt ekstra lime "on the side"...


Velbekomme ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar