Disse er geniale når det nå nærmer seg eksamensperiode og tiden til å lage mat blir mindre og mindre... Så dette er et tips til dere, som har eksamens periode i disse kalde før-før julstider..
Viktig med ordentlig mat når hodet skal prestere på sitt beste ;)
Del opp potetene og løken...
Ingredienser:
til ca. 6 posjoner
1 dl olivenolje
250 g (ca.4 mellomstore) poteter, finskåret
1 løk skåret i ringer
7 egg
2 ss finhakket persille
100 g oppskåret chorizo
Forvarm ovenen til 200 grader.
Smør en 6 hulls muffinsform.
(mulig man også kan bruke papirformer om du ikke har en i alliminium eller silicon, men det har jeg ikke prøvd)
Del opp potetene og løken...
Varm oljen i en stor stekepanne, legg i potetene og stek til disse blir gylne...
Ta potetene ut av pannen og sett de til side mens du steker løkringene på samme måte...
Bland persille og egg i en mugge.
Fordel potet, løk, og chorizo likt mellom formene, hell egg over.
Stek i 15 minutter i ovnen til de er gylne.
Kan også lages med andre ingredienser hvis du vil det, men chorizoen gir en god smak.
Server varme eller kalde. Putt de du ikke spiser i en boks så har du en rask middag eller lunch til flere dager...
Godt med salat og kanskje noe brød til!
Server varme eller kalde. Putt de du ikke spiser i en boks så har du en rask middag eller lunch til flere dager...
Godt med salat og kanskje noe brød til!
Velbekomme!
Nam,nam, det så så lekkert ut. Jeg blir sulten av å se så god mat.
SvarSlettKlem fra mamma